За смаком це м’ясо дуже схоже на яловичину, проте вирізняється вираженим ароматом риб’ячого жиру. За кольором китове м’ясо яскраво-рожеве. Цей продукт найчастіше використовується для приготування котлет, сосисок, сардельок, паштетів, холодцю та інших м’ясних страв.

За смаком м’ясо кита дуже схоже на яловичину, проте відрізняється вираженим запахом риб’ячого жиру. За кольором воно яскраво-рожеве. М’ясо китів йде на приготування сосисок, сардельок, котлет, паштетів, холодцю та інших м’ясних страв. Дуже часто китове м’ясо використовують у консервах.

🐋 М’ясо кита купити в Москві: ціна за 1 кг китового м’яса від 1325 руб – інтернет-магазин Дикоед

М’ясо кита має запах специфічний і сильніший, ніж м’ясо інших тварин (при цьому м’ясо зубатих китів пахне сильніше, ніж м’ясо вусатих). Причина інтенсивності цього запаху і особливого смаку китового м’яса, не властивого м’ясу будь-яких інших тварин, досі не з’ясована.