Розкачати тісто до товщини 2-3 мм, вирізати потрібні фігурки і пекти за 180° протягом 8-9 хвилин у режимі конвекції. Перед нанесенням айсингу пряники повністю остудити.

Як правило, якщо пряник злегка піднявся і підрум’янився по краях, він готовий. Залиште його на деку на кілька хвилин, за які він почне ставати хрустким (якщо пряник все ще м’який, поверніть його в духовку на кілька хвилин).

Пряники для малювання завжди тверді, щоб не прогиналися й айсинг не кришився. А щоб зробити їх м’якими при віддачі, достатньо прибрати на ніч у герметичний контейнер зі шматочками яблука, вранці вони будуть м’які, як Вам і треба. Одразу в пакет запаковуйте і так вони довго будуть м’які.