Розливне пиво в пластиковій пляшці – 3 доби. У скляному посуді – від 9 до 12 місяців. Пастеризоване пиво – зберігається від 6 до 12 місяців. Живе – 8 днів .7 days ago

Наприклад, каламутність, запах яблук або сірководню, аромат “водопровідної води”, оцтовий або кисломолочний смак, суспензія “пластівцями” в келиху – ознаки того, що на якійсь зі стадій (виробництво, зберігання, транспортування або подача) пиво зіпсувалося.

Відкрите пиво не підлягає збереженню. Після відкупорювання недопитий напій через деякий час видихається, повністю втрачає свої смакові якості. Допивати такий напій не варто, оскільки можна нашкодити своєму шлунку й отримати отруєння.

Вживання пива після його закінчення або неправильного тривалого зберігання відкритого продукту може призвести до харчового отруєння з усіма наслідками, що випливають з цього. А розпізнати зіпсоване пиво непросто, оскільки воно не відразу змінює свій смак. Алкогольне отруєння.