По-перше, вони коштують набагато дорожче, тому що на їхнє приготування потрібно багато часу і продуктів. По-друге – роли виходять занадто великими і їх не дуже зручно їсти. Однак вони є не найдорожчою японською стравою. Найдорожчі роли готує на Філіппінах кухар Анжеліто Аранете.Oct 11, 2021

Що стосується самих ролів, то і їх він готує з дуже дорогих продуктів: для ролів він використовує Норвезький лосось і фуа-гра, для нігірі – м’ясо крабів. Рис він варить на 70-річній артезіанській воді, а заправку для рису готує з цукру мусковадо і 12-річного бальзамічного оцту.

Суші та роли: відмінність у ціні Суші продають окремо, а роли продають порціями по 5-6 штук, тому під час вибору страв потрібно бути обережним: у прайс-листі ціна суші буде за 1 штуку, а за роли – за 1 порцію. Тому кілька суші коштуватимуть набагато дорожче, ніж порція ролів.

Чому роли такі ситні? Усе тому, що роли та суші готуються з доволі поживних і корисних продуктів. Роли складаються з морепродуктів і рису, тож вони виходять дуже ситними. Однак завдяки використанню спецій під час поїдання суші обмін речовин в організмі, зокрема й травлення, прискорюється.