Зберігатися це диво може аж три доби за кімнатної температури. Але також їх можна заморозити терміном до 30 діб – в інструкції дано докладні вказівки, як це зробити.Sep 19, 2017

На деку булочки мають лежати на відстані одного сантиметра одна від одної, під час випікання вони збільшаться в розмірі та злипнуться, але так і має бути. Якщо булочок вийшло занадто багато, то зберігати їх краще в контейнері в холодильнику – так вони довше залишаться ароматними.

Заморозити можна: дріжджове тісто; готові сформовані вироби; вже готові випечені вироби.

Умови зберігання: зберігати за рівномірної температури не нижче 6ºС ізольовано від джерел сильного нагріву або охолодження. Термін зберігання: 72 години – в упаковці, 24 години – без упаковки.