Як зберігати моркву, щоб вона не вкривалася пліснявою, не черствіла, не зморщувалася і зберігала свою свіжість і колір… Усе просто: потрібно взяти контейнер, залити його чистою водою, покласти туди чисто вимиту моркву і відправити в холодильник, потім витягати і використовувати в міру потреби .Mar 8, 2012

Морква зберігає твердість і пружність буквально в перші тижні після збору врожаю. Потім вона стає м’якою, гнучкою і пухкою.

Натерту моркву потрібно розкласти в ємності. Якщо вибрали пакети, то намагайтеся робити їх плоскими, так вони зберігатимуться в морозильній камері компактніше. З них варто випустити зайве повітря.

Викладіть у дерев’яний або пластиковий ящик близько 2 см піску, хвойної тирси, цибулевого лушпиння або моху. Який би наповнювач ви не вибрали, він має бути сухим. Зверху в один шар розподіліть овочі на деякій відстані один від одного і покрийте їх частиною наповнювача. Чергуйте шари, поки не закінчиться морква.