Наша відповідь: Це сталося у 3-му сезоні, 38-й серії (101-й серії із загальної кількості). Хюррем-султан стала жертвою обману – викрадачі виманили її зі столиці звісткою про хворобу Селіма. Однак послання було фальшивим, у дорозі на жінку напали та викрали.

Куди пропала Хюррем турецькою серіалі "Прекрасне століття"? Наша відповідь: За сюжетом, героїня стала жертвою інтриг Хатідже – сестри султана Сулеймана.

Шанувальники турецького серіалу «Чудовий вік» втратили дар мови, коли красуню Мерьєм Узерлі в проекті замінили на Вахіді Гердюм. Сама актриса запевняла, що залишила знімальний майданчик через емоційне вигорання. Нібито вона більше не могла жити життям Хюррем султан. Це забирало в неї надто багато сил.

Вона відігравала ключову роль. Хюррем-Султан. Після третього сезону актриса несподівано зникла з «Прекрасного віку». Довгий час Мерьєм відмовлялася коментувати причини догляду. Зірка зізналася, що за роки напруженої роботи над серіалом втратила зв'язок із реальністю та перестала почуватися щасливою.