Насправді догляд за квітами в капелюшній коробці досить простий: Щодня потрібно додавати воду у флористичну губку. Робиться це за допомогою лійки з тонким носиком або пульверизатором. Під час поливу не можна потрапляти до центру бутонів.Mar 3, 2020

Щодня підрізайте стебла і міняйте воду в пластиковій вазі або губчастій оазі. Якщо у вашому кошику губка, поливайте її щодня. Найзручніше поливати оазис із лійки. На годину після поливу залиште його, щоб стекли надлишки води.

Квіткову композицію необхідно поливати. Губка, з якої харчуються квіти в композиції, обов'язково повинні бути завжди вологими, а для цього в неї потрібно підливати воду хоча б раз на два дні. Можливо частіше, якщо приміщення сухе та спекотне, або, навпаки, рідше – якщо умови утримання вологі та прохолодні.

Догляд за гіпсофілою у вазі Як і будь-які зрізані квіти, букет з гіпсофіли ставиться у чисту вазу з водою. Але для початку видаліть зі стебел все листя, це необхідно для запобігання утворенню бактерій і шкідливих грибків. Така рослина при щоденній зміні води та підрізанні гострим ножем, простоїть близько місяця.