Автоматичне блокування дверей – це зручна функція, яка дозволяє заощадити час та забезпечує безпеку автомобіля. Однак, у деяких випадках, водії Нісан Кашкай хочуть відключити цю функцію, щоб мати можливість контролювати двері автомобіля вручну.

Якщо ви також хочете вимкнути автоматичне блокування дверей у своєму Ніссан Кашкай, дотримуйтесь простих кроків. По-перше, знайдіть кнопку "Налаштування" на сенсорній панелі вашого автомобіля. У деяких моделях ця кнопка може бути підписана як "Системні установки" або "Параметри автомобіля".

Після того як ви знайшли кнопку "Параметри", натисніть на неї, щоб відкрити меню налаштувань вашого Ніссан Кашкай. Прокрутіть вниз, поки не знайдете пункт "Автоматичне блокування дверей". Натисніть на цей пункт, щоб увійти до параметрів блокування дверей.

Всередині меню налаштування блокування дверей вам буде запропоновано декілька опцій. Одна з них – "Автоматичне блокування під час руху". Щоб вимкнути автоматичне блокування дверей, просто змініть значення цієї опції на "Вимкнено". Після цього ви зможете вручну блокувати та розблокувати двері вашого Ніссан Кашкай на свій розсуд.

Як вимкнути автоматичне блокування дверей Ніссан Кашкай
КрокОпис
1Сідаємо в автомобіль.
2Вставляємо ключ у замок запалювання та повертаємо його у положення "ACC" або "ON".
3Натискаємо та утримуємо кнопку блокування дверей на двері водія до появи звукового сигналу.
4Повторюємо крок 3 ще раз.
5Відпускаємо кнопку блокування дверей.
6Очікуємо звукове підтвердження відключення автоматичного блокування.
7Завершуємо процедуру, відключення автоматичного блокування дверей виконане.

Як відкрити двері водія Ніссан Кашкай якщо вони закриті?

Щоб відчинити двері НІССАН Кашкай, Вам необхідно просунути мотузку, зафіксовану на лінійці, в отриману щілину і зачепити її за ручку дверей і смикнути, одночасно відтягуючи ручку дверей із зовнішнього боку.

Як зачинити двері на Qashqai без акумулятора?

Нещодавно зіткнувся з цією ситуацією, коли сів аккамулятор, ламав голову, як закрити двері без АКБ. Ломав голову дня 3, доки не помітив невелику заглушку у вигляді прорізу під ключ. Повернути її на чверть оберту проти годинникової стрілки, зачинити двері і двері зачинені!

Як заблокувати двері Nissan Qashqai?

Натисніть та утримуйте обидві кнопки LOCK та ULOCK протягом 5 секунд..