Скільки варити курку для супу Заздалегідь розріжте її на окремі шматочки, щоб прискорити процес приготування. Дрібні частини: стегна, гомілки та крила, варяться близько 30 хвилин. Грудка або четвертинка проварюється 40-45 хвилин. Помістіть оброблене м’ясо в каструлю, залийте його холодною водою і поставте на середній вогонь.

Варити курку потрібно на помірному вогні без кришки. У процесі варіння необхідно знімати піну, що утворюється. М’ясо можна зробити ароматнішим, додавши у воду цибулину, лавровий лист, мелений чорний перець або інші приправи. Їх треба додавати, коли вода з куркою закипить.

Як приготувати

  1. Крок 1 Приготування: У каструлю наливаю холодну воду. Опускаю в неї промиту грудку і вмикаю вогонь. …
  2. Крок 2. Як тільки вода закипіла, одразу обов’язково знімаю пінку і додаю всі спеції. Варю 15 хвилин на повільному вогні. Через 15 хвилин вимикаю вогонь і вкутую теплим рушником до повного охолодження.

16-Jan-2018